dijous, 11 d’octubre del 2007

PRIMERA ACTUACIÓ!



Primera actuació!


Un monogràfic dirigit per Miquel Crespi (ex component de la Cubana) engresca a la gent a fer teatre de carrer fins al punt de formar una companyia. Aquesta actuació és la primera que realitzen tots junts, però encara no com a companyia, simlement com a resultat del monografic realitzat aquell mateix estiu a l'aula de teatre de Mataró.

LLoc: Al carrer principal de la ciutat de Mataró (la riera).

Data: divendres 21 i dissabte 22 de juliol del 2006 (mataró)

Participants: aleix, alba, mari, xevi, david, josep, pep, vero, silvia, maria,marina, josua, quim, elisabeth, mireia, roser i gerard.

Altres: l'actuació tractava de que cada actor/actriu tenia en personatge. Cada personatge tenia la seva veu, els seus trets especials i la seva manera e moure's diferen't de l'actor i que qualsevol altre personatge. Es tractava de ser un altre durant unes hores. Passejar-se per el centre de Mataró, entrar a compar coses, anar a prendre alguna cosa... qualsevol cosa però en la pell d'una altre, d'un personatge amb el qual havíen treballat tot el monogràfic.

** els hi van proposar de repetir la mateixa actuacio dos dies per la festa major d'Argentona (el poble del costat) i com que engrescar-nos no els va costar molt van acceptar encantats!